L’estudi de l’oferta d’enoturisme a Catalunya, elaborat per l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.

Wine Travel Observer, millor treball de recerca de Catalunya als Premis FPCat

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, reconeguda en les bones pràctiques i la contribució a la construcció d’una formació professional de qualitat durant la gala dels 25 anys de Formació Professional a Catalunya

Premis FPCat Ester Garcia i Gerard Domingo

MILLOR TREBALL DE RECERCA EN FORMACIÓ PROFESSIONAL

La cinquena edició dels Premis FPCAT, celebrada dimarts 25 de maig, ha reconegut a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya amb el prestigiós premi al millor treball de recerca en la Formació Professional a Catalunya. El guardó, atorgat per la Generalitat de Catalunya, ha estat concedit per l’estudi Wine Travel Observer, destacant com a exemple de bones pràctiques en la investigació en el camp de la formació professional relacionant l’oferta que el sector genera amb les competències i capacitats que les persones que les desenvolupen han d’assolir.

EQUIP D’INVESTIGADORS

El director de l’Escola, Gerard Domingo, va recollir el premi en una cerimònia celebrada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), acompanyat de la directora de l’Institut Municipal de Formació de Vilafranca, Ester García, i de l’investigador principal de l’estudi, David Jobé. L’acte va comptar amb la presència destacada del president Pere Aragonès, la vicepresidenta Laura Vilagrà, els consellers d’Educació Anna Simó i d’Empresa Roger Torrent, així com del president del Consell Català de la Formació Professional, Fabián Mohedano.

ESCOLA AMB SEU A VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Gemma Romeu, regidora de Turisme, Educació i Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, valora molt positivament la fita assolida pel centre. Ha remarcat que “aquest reconeixement és fruit de la tasca que realitza l’Escola d’Enoturisme, apropant el coneixement i experiència d’experts reconeguts del sector a les propostes de formació que ofereix, per a millorar la professionalització de tots els que hi participen”.

ESCOLA D’ENOTURISME DE CATALUNYA

L’Escola de Formació Professional d’Enoturisme de Catalunya, amb seu a Vilafranca del Penedès, és un referent en FP Dual i imparteix el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Guia, informació i assistència turística, amb una especialització en Enoturisme. Aquesta distinció posa en relleu l’excel·lència acadèmica i la qualitat dels programes formatius que ofereix l’escola.

RECONEIXEMENTS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Aquest reconeixement se suma a l’obtingut darrerament pel centre com un dels 35 centres integrats de la formació professional que ha identificat l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya com el Centre Integrat de l’Enoturisme a Catalunya.

AGRAÏMENTS

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya vol expressar el seu agraïment pel reconeixement rebut, especialment al Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, que ha subvencionat l’estudi Wine Travel Observer mitjançant el programa Projecta’t. Aquest suport ha estat clau per a la realització de la recerca i per a l’impuls de la formació en enoturisme a Catalunya.

Així mateix, també felicita a la resta de guardonats i guardonades pels seus èxits i contribucions al camp de la formació professional.

Premis Formació Professional Catalunya

Articles Relacionats

“Vols que t’avisem quan es publiquin nous articles a Wine Travel Observer? Subscriu-te gratuïtament per rebre la newsletter”.